• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Круглий стіл для методистів з психологічної служби в РМК (ММК), співробітників центрів соціальних служб, служб у справах дітей

Круглий стіл для методистів з психологічної служби в РМК (ММК), співробітників центрів соціальних служб, служб у справах дітей

2014-12-22

/Files/images/1122.jpg

Круглий стіл для методистів з психологічної служби в РМК (ММК), співробітників центрів соціальних служб, служб у справах дітей

Згідно з планом роботи Хмельницького Обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Обласного центру практичної психології і соціальної роботи 18.12.2014 відбулося засідання круглого столу для методистів з психологічної служби в РМК (ММК), співробітників центрів соціальних служб, служб у справах дітей з питань попередження й подолання проявів агресії та насильства в учнівському середовищі.

Під час засідання круглого столу було розглянуто такі питання:

1. Про роботу ХОІППО з питань методичного забезпечення профілактики агресії та насилля в освітньому середовищі – Очеретянко В.І. (перший проректор ХОІППО)

2. Про діяльність кримінальної міліції з питань превенції асоціальної поведінки молоді та перспективні завдання розширення взаємодії із освітніми закладами у вирішенні проблем попередження й подолання проявів агресії та насильства в учнівському середовищі Баранюк М.М. (оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Хмельницькій області)

3. Про діяльність Служби у справах дітей з питань попередження й подолання проявів агресії та насильства над дітьми та перспективні завдання розширення взаємодії служб в справах дітей з освітніми закладами – Дячок О.М. (завідувач сектору профілактики правопорушень і захисту дітей ССД)

4. Про діяльність психологічних служб системи освіти Білогірського, Волочиського, Старокостянтинівського, Хмельницького районів щодо психолого-педагогічного забезпечення профілактики поширення й подолання агресії й насильства в закладах освіти – Мазур Л.А. (методист Білогірського РМК), Умрихін Т.І. (методист Волочиського РМК), Лошак Н.Р. (методист Старокостянтинівського РМК), Боднар О.В. (методист Хмельницького РМК)

5. Про актуальні завдання діяльності практичних психологів дошкільних навчальних закладів щодо профілактики агресивної поведінки дітей – Ніколова В.В. (методист ОЦППСР)

6. Про діяльність ОЦППСР та психологічної служби системи освіти області щодо попередження й подолання проявів агресії та насильства над дітьми – Пастух Л.В. (завідуюча ОЦППСР)

7. Про діяльність Хмельницького об’єднання психологів та психотерапевтів та актуальні завдання співробітництва з фахівцями психологічної служби системи освіти щодо профілактики насильства над дітьми – Салко Н. (голова правління Хмельницького об’єднання психологів та психотерапевтів)

8. Підведення підсумків; затвердження рекомендацій круглого столу.

За матеріалами сайту https://sites.google.com


Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi