• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар для методистів з психологічної служби в РМК, ММК

Семінар для методистів з психологічної служби в РМК, ММК

2014-11-24

/Files/images/2.jpg

Відповідно до плану ХОІППО, Обласного центру практичної психології та соціальної роботи 20 листопада 2014 року відбувся семінар для методистів з психологічної служби в РМК, ММК з питань методичного забезпечення системності та результативності роботи з сім’єю практичних психологів, соціальних педагогів навчальних закладів.

Під час семінару було розглянуто питання:

1. Про нормативно-правові, управлінські, методичні аспекти взаємодії навчальних закладів з сім’єю (Очеретянко В.І.перший проректор ХОІППО).
2.
Про психологічне забезпечення роботи з сім’єю в дошкільному навчальному закладі (Рибак Л.О.практичний психолог ДНЗ №7 м. Шепетівки).
3. Про систему роботи практичного психолога з сім’єю в умовах загальноосвітнього навчального закладу (Мазур О.А.практичний психолог НВК 6 м. Хмельницького).

4. Про співробітництво практичного психолога з батьками як один із пріоритетних напрямів діяльності практичних психологів позашкільних навчальних закладів (Кунда О.М. практичний психолог ПНЗ м. Хмельницького).

5. Про забезпечення соціально-педагогічного патронажу сімей: завдання, форми, методи та шляхи їх реалізації у загальноосвітніх навчальних закладах (Ребекевша Ж.М. – соціальний педагог
Великомедведівської ЗОШ І-ІІІ ст. Шепетівського району).
6. Про стан методичного забезпечення діяльності фахівців психологічної служби Чемеровецького району з питань взаємодії практичних психологів навчальних закладів з сім’єю (Пушкаренко С.М. – методист з психологічної служби Чемеровецького РМК).

7. Про нагальні завдання методичного супроводу забезпечення системності та результативності роботи практичних психологів, соціальних педагогів з сім’єю (Страшнюк Ж.Д. – методист ОЦППСР).
За матеріалами сайту https://sites.google.com
Кiлькiсть переглядiв: 288

Коментарi