• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відбувся круглий стіл на тему «Психолого-педагогічний супровід особистісного та професійного самовизначення старшокласників»

Відбувся круглий стіл на тему «Психолого-педагогічний супровід особистісного та професійного самовизначення старшокласників»

2015-09-28

/Files/images/news_1443533047_.JPG

2/Files/images/img_3752.jpg8 вересня 2015р. на базі міськрайонного центру зайнятості відбувся круглий стіл практичних психологів, голів шкільних методичних об’єднань класних керівників загальноосвітніх навчальних закладів району на тему «Психолого-педагогічний супровід особистісного та професійного самовизначення старшокласників».

28 вересня 2015р. на базі міськрайонного центру зайнятості відбувся круглий стіл практичних психологів, голів шкільних методичних об’єднань класних керівників загальноосвітніх навчальних закладів району на тему «Психолого-педагогічний супровід особистісного та професійного самовизначення старшокласників».

В рамках круглого столу заслухано виступи: начальника відділу активної підтримки безробітних Суходольської Л.В. «З досвіду роботи Старокостянтинівського МРЦЗ щодо співпраці з соціальними партнерами в організації професійних заходів для учнівської молоді»; методиста РМК, який відповідає за психологічну службу Лошак Н.Р. «Психологічний супровід допрофільної підготовки та профільного навчання»; методиста РМК з виховної роботи Макара Б.П. «Система профорієнтаційної роботи класного керівника». На засіданні круглого столу було обговорено основні проблеми та завдання щодо підготовки учнів до професійного самовизначення в умовах сільської школи.

Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi