• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Спільний семінар з питань" Актуальні завдання та перспективи співробітництва щодо роботи із сім'ями , які перебувають у складних життєвих обставинах"

Спільний семінар з питань" Актуальні завдання та перспективи співробітництва щодо роботи із сім'ями , які перебувають у складних життєвих обставинах"

2013-11-01

/Files/images/IMG_3137.JPG

30 жовтня 2013 року відбувся спільний семінар практичних психологів, голів шкільних методичних об’єднань класних керівників 5-11 класів, заступників директорів з виховної роботи, фахівців з соціальної роботи РЦСССДМ, соціальних педагогів сільських рад з проблеми «Актуальні завдання та перспективи співробітництва щодо роботи із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах». Семінар організований і проведений управлінням освіти, молоді та спорту РДА та районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з метою забезпечення координації та взаємодії суб’єктів соціальної роботи щодо обліку сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та здійснення відповідної соціальної роботи. У роботі семінару взяв участь заступник голови районної державної адміністрації Володимира Васильовича Ліщука.

До розмови були запрошені: Шишкін І.І.- начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей РВУМВС України в Хмельницькій обл., Романюк О.Ю.- директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Лошак Н.Р.- методист РМК управління освіти, молоді та спорту РДА, Стихач А.О.- практичний психолог Старокостянтинівського центру

соціальної реабілітації дітей-інвалідів, Спекторук М.П.- заступник директора з виховної роботи Староостропільського НВО.

Учасники круглого столу обговорювали наступні питання:

1.Співпраця центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді із навчальними закладами з метою раннього виявлення кризових сімей та вчасного соціально-психологічної допомоги

2. Система роботи з неблагополучними сім’ями.

3.Про діяльність психологічної служби системи освіти району з сім’ями,які перебувають у складних життєвих обставинах.

4.Насильство і діти

5.Система роботи з сім’ями , які опинились в складних життєвих обставинах.

На засіданні присутні звернули увагу на актуальність даного питання. Адже у кожному цивілізованому суспільстві існує певна система норм і правил поведінки, дотримання яких є обов’язковими для усіх його членів. Учасники наголосили на об’єднанні зусиль усіх соціальних інститутів у роботі із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах.

За підсумками роботи семінару були прийняті відповідні рекомендації.

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi

  • asOr6uxgaq

    2016-07-21 02:42:01

    [url=http://buy-wellbutrin.com/]Cheapest Wellbutrin[/url]...