Конвенція ООН про права дитини

2017-11-22

/Files/images/16_dnv_/IMG_20171115_113927_.jpg

З метою активізації роботи із забезпечення захисту прав і законних інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, реалізації їхніх прав на гармонійний розвиток в районі забезпечено координацію дій органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій у вирішенні питань захисту прав, свобод і законних інтересів дітей.

Службою у справах дітей районної державної адміністрації спільно з представниками районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації проведено виховні заходи та вікторини з учнівською молоддю на теми "Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини" та "Світ без насилля".

На базі Миролюбненської ЗОШ І-ІІІ ступенів для учнів 8-11 класів відбувся виховний захід з переглядом відеоролика, який приурочено до Дня спільних дій в інтересах дитини, з нагоди прийняття Генеральною Асамблеєю ООН Конвенції ООН про права дитини. Проведена вікторина, активним учасникам якої вручено подарунки.

за матеріалами сайту Старокостянинтинівської РДА

Кiлькiсть переглядiв: 302

Коментарi